Uutiset

Taideterapeuttinen jännittäjien ryhmä nuorille aikuisille

07.10.2023

Kuormittaako jännittäminen elämääsi? Haluaisitko vihdoin saada apua jännittämiseesi, että elämä olisi helpompaa? Nyt voit osallistua taideterapeuttiseen nuorten aikuisten jännittäjien ryhmään. Ikähaitari on 20-30 vuotta. Ryhmä kokoontuu etänä. Mukaan pääsee 8 osallistujaa, joten ole nopea! 

Osallistujat ryhmään valitaan alkuhaastattelulla, jossa voit kysyä ryhmän sisällöstä lisää ja voit terapeutin kanssa pohtia, olisiko ryhmästä apua juuri sinun tilanteeseesi.

Ryhmätapaamisia on etänä 7. Ryhmässä saat tietoa jännittämisestä, käytännön harjoitteita avuksi ylijännittämiseen, vertaistukea, kuvataideterapeuttisia harjoituksia sekä kotitehtäviä, joiden tarkoituksena on ottaa pieniä askelia kohti rohkeampaa arkea ja sosiaalisia tilanteita Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kuvataideterapeuttisesta työskentelystä entuudestaan.

Jännittäjien ryhmäpakettiin kuuluu myös oma terapiakerta, jonka voit käyttää haluamaasi aiheeseen. Terapia-ajan voit varata haluamaasi ajankohtaan.

Minulla, terapeutilla, on myös oma jännittäjätausta, joten ymmärrystä siihen, miten suurta ahdistusta jännittämiseen voi liittyä, löytyy omakohtaisesti! Myös siitä, miten liiallisesta jännittämisestä voi päästä eteen päin! Ryhmään ilmoittaudutaan laittamalla minulle seuraavat tiedot kohdasta YHTEYDENOTTO:

-Otsikkokenttään Kuvataideterapeuttinen jännittäjien ryhmä

- kerro nimesi, puhelinnumerosi sekä kerro, miksi haluaisit mukaan jännittäjien ryhmään. Otan sinuun yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi.

ILMOITTAUDUTHAN 22.10.23 mennessä!