Uutta tulossa: Neurosonic-hoidot

27.03.2023

Olen vanhassa työssäni perhekuntoutuksessa tutustunut ja päässyt käyttämään Neurosonic-tuolia. Tästä edelleenkin innostuneena haluan nyt tarjota asiakkailleni mahdollisuutta päästä yhdistämään terapiaan myös Neurosonicin hoitavia ominaisuuksia. Tässä hieman tietoa:

Neurosonic synnyttää matalataajuista värähtelyä. Värähtely on luonnollinen mekanismi ja se vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonicin avulla keho rentoutuu meditaation kaltaiseen tilaan. Moni on saanut Neurosonicista apua unettomuuden hoitoon, kipuihin kuten migreeniin, palautumiseen esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen sekä myös mielen hyvinvointiin vähentäen stressihormonien tuotantoa. Neurosonicissa on myös aktivoiva ohjelma, joka nostaa vireystilaa.

Miten hoitoa saadaan:

Hoidossa asetutaan divaanille. Sen sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista, 20–100 Hz:n, värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtely vaikuttaa rauhoittavasti kehon kautta autonomiseen hermostoon ja mieleen. Lisäksi voi kuunnella kuulokkeilla hoito-ohjelmaan sopivaa musiikkia. Hoidon kesto voi olla 10-40 minuutin pituinen. Eri tehoalueilla ja ohjelman pituuksilla voidaan saada aikaan erilaisia vaikutuksia.

 Psykoterapeutit ovat saaneet hyviä hoitotuloksia muun hoidon ohessa tarjottavasta neurosonic-hoidosta esimerkiksi ahdistuneisuuden tai unihäiriöiden vähenteämisessä. Neurosonic-hoitoaikoja varattavissa jatkossa myös ilman terapiaa. Parhaan hyödyn hoidosta saa useamman kerran sarjahoidosta.

Tuolin toimitusta joudutaan vielä joitakin viikkoja odottelemaan, mutta tervetuloa kokeilemaan, heti, kun se on mahdollista!

Lue lisää asiakaskokemuksista täältä:

https://neurosonic.fi/blogs/kokemukset